Extra's

Extra's: gezond zijn en gezond blijven!

Wanneer je naar de fysiotherapeut gaat, wil je je geen zorgen maken over onverwachte kosten. Dat snappen we! Daarom bieden we speciale fysiopakketten. Een extra verzekering naast je bestaande verzekering. Omdat je wat vaker langs wilt komen, omdat je je verzekerd wilt zijn van voldoende en betaalbare zorg, of omdat je pas wilt betalen als je de zorg ook echt nodig hebt.  

 

BikeFit 

Lekker fietsen begint bij een goede fiets! Een goed afgestelde fiets, welteverstaan. Wil jij alles uit je gravelbike halen of optimaal de bossen door op je mountainbike? Laat je fiets dan perfect afstellen. Neem hiervoor contact op met onze sportfysiotherapeut Jorrick, zelf fanatiek wielrenner met een passie voor fietsen. 

 

PreventiV 

PreventiV is een vitaliteitsprogramma voor je hele bedrijf. Houd je team fit en gezond! Door Inzicht, Advies en Actie gaan jullie met het team van PreventiV aan het werk voor meer fitheid en vitaliteit! Samen bereik je meer en stimuleer je elkaar. Want gezondheid en motivatie gaan hand in hand! 

 

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) 

Tijdens het traject van GLI verbeter je je algehele gezondheid. De Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) is een programma van twee jaar, waarin je in groepsverband een gezonde leefstijl aanleert en vasthoudt. Een frisse start voor een langdurige gezonde glow.  

 

Sportmassage

Door onze samenwerking met Pre-Move bieden we sportmassages aan in onze praktijk. We maken onderscheid tussen fysiotherapie en massage om de kwaliteit van beide partijen te behouden. Sportmassage is daarom beschikbaar via Pre-Move als extra service. De sportmasseurs zijn deskundig in specifieke technieken voor pijnverlichting, herstel en prestatieoptimalisatie. 

 

Umooove

In 2022 is UMOOOVE opgericht om de zorg te vernieuwen met verschillende partners, gericht op intrinsieke motivatie en mogelijkheden. Het richt zich op efficiëntere doorverwijzingen in de eerste- en tweedelijnszorg, voorkomt onnodige kosten en ontlast de huisartsenzorg. UMOOOVE onderscheidt zich als unieke partner in de beweegzorg, met herkenbaarheid en kwaliteitsborging voor alle betrokkenen.