Het team
van Fysio Koninginneweg

 Fysio Rijssen, ruime praktijk aan de Koninginneweg! 

Aan de Koninginneweg in Rijssen bevindt zich de praktijkruimte van onze praktijk voor fysio(therapie) Het gebouw, licht en ruim van opzet, biedt een eigen plek voor alle leden van ons omvangrijke team. Onze praktijk heeft zijn oorsprong bij Jan Hamerlinck en Willem Slooijer. Waar het begon met hen tweeën, zijn we nu gegroeid naar een team van ruim twintig therapeuten. 

Als Fysiotherapie Koninginneweg zijn we constant op zoek naar verbetering en groei. We vinden het belangrijk dat we jou als patiënt de beste persoonlijke zorg kunnen bieden. Daarom investeren we ook voortdurend in onze ontwikkeling en bijscholing. Zo kunnen we specialisaties aanbieden op elk terrein en samen zorgen dat deze kennis constant up-to-date is. Door samen te werken binnen en buiten ons team streven we er telkens naar dat jij zo snel mogelijk weer pijnvrij in beweging bent! 

 

Jouw fysio in Rijssen 

Ondanks de omvang van ons team, hechten we waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Voor elke specifieke klacht of behoefte biedt Fysiotherapie Koninginneweg Rijssen een passende specialist. Dit varieert van manuele therapie en BikeFitting tot geriatrie fysiotherapie en leefstijladvies. 

 

Bekijk onze specialisaties of neem direct contact met ons op.